onsdag 29 juli 2015

Sejfisketur lördag 19 september.

Båten vi åker med. (foto lånat av Linus)


Dags att köra igång med lite vettigt fiske nu, denna blöta sommar. GHFK har chartrat Göteborgs Havsfisketurer för en 16-timmars sejtur lördagen den 19/9. Linus som kör är rutinerad på detta fiske och turen kommer främst att vara inriktad på stor sej. Vi kommer även att passera platser där vi kan fiska efter torsk och långa.

Vi har fått ett rabatterat pris och GHFK subventionerar turen till viss del. Priset ligger på 1 400 kronor/person (ordinarie pris är 1 700 kr). 

Tag chansen och följ med på ett actionladdat havsfiske med potential för mycket och stor fisk. I Sportfiskarnas medlemstidning tidigare i år fanns ett reportage från en liknande expedition hösten 2014, läs gärna denna för tips!  

Anmälan: Du anmäler dig genom att betala in 1 400 kr till GHFK:s plusgiro 62 65 14 - 4. Ange namn och mobilnummer (viktigt). Information om exakta tider, väder etc kommer via SMS och i GHFKs Facebookgrupp.

Anmälan är bindande. När du betalat och fått bekräftat att du är bland de 10 första är du med. Det finns endast 10 platser och först till kvarn gäller. Vi kommer trots det att ha en reservlista.

Eftersom det är en väderkänslig resa kan mycket påverka, resan kan t.ex. bli avblåst med kort varsel (men det hoppas vi inte, förstås).


Se mer på http://www.pequodfishing.se/ och på Göteborgs Havsfisketurer på Facebook 

Observera att turen är för betalande medlemmar i Göteborgs Havsfiskeklubb, GHFK. Alltså de  medlemmar som erlagt medlemsavgift för 2015.

/DK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar